Mediel tecknar distributionsavtal med Orthoscan

Mediel AB har tecknat avtal med Ziehm Imaging om att överta distributionen av OrthoScans produkter i Sverige från och med 30 juni 2018.

"OrthoScans produkter är ett välkommet tillskott till vår produktportfölj. Med deras marknadsledande mini c-bågar får Mediel ett komplett utbud av produkter i segmentet - från mini c-bågar till de mest avancerade c-bågarna med 3D-funktionalitet. Det gör vår ställning på svenska marknaden ännu starkare. I kommande ramavtal kan vi nu som enda företag erbjuda våra kunder ett komplett sortiment att välja från av marknadens bästa c-bågar" kommenterar Mediels VD, Mårten Svensson.

Mediel och Arcoma tecknar återförsäljaravtal för Sverige

Mediel AB och Arcoma AB har tecknat avtal om att Mediel övertar distributionen av Arcomas produkter i Sverige från och med 30 juni 2018.

"Vi ser fram emot att erbjuda Arcomas svenskbyggda kvalitetsprodukter till våra kunder. Tillsammans har vi en lång och framgångsrik historia. Som exempel var Mediel och Arcoma först med att introducera autopositionerande röntgenstativ på marknaden. Att nu återuppta vårt samarbete och erbjuda innovativa kvalitetsprodukter från en svensk tillverkare känns oerhört inspirerande" kommenterar Mårten Svensson, VD på Mediel AB.

"Vi är oerhört glada över att vi lyckats teckna detta avtal med Mediel. Avtalat ger oss en stark och lojal partner i Sverige och skapar ytterligare möjligheter att utveckla vår affär. Tillsammans ser vi stora möjligheter att fortsätta vårt arbete med att skapa och optimera dagens och framtidens lösningar i nära samarbete med svenska kunder" kommenterar Arcomas VD, Jesper Söderqvist.