Under året planerar vi att medverka som utställare på flera kongresser och event runt om i landet. I vår egen monter på de svenska utställningarna visar vi alltid nytänkande lösningar på vården utmaningar. Du är varmt välkommen att besöka oss för en personlig demonstration.

På ECR och RSNA vill vi gärna att du bokar tid med en Medielsäljare. Då får du en rundvandring i utställningshallarna till Mediels olika leverantörer med fokus på just den utrustning som du är mest intresserad av. Du bokar mötet enkelt genom att maila till office@mediel.se

Röntgenveckan

Välkommen att besöka Mediels monter på Röntgenveckan. Vi ser fram emot många roliga och intressanta samtal med gamla och nya kunder. Du får se det allra senaste i vårt produktsortiment och bjuds på en smaskig mjukglass. Hoppas att vi ses!

ECR

Tack alla kunder som träffade oss på ECR! Vår traditionsenliga After Work på fredagen blev en succé. Johan Wester hjälpte oss att presentera företaget på ett trevligt och annorlunda vis. Hoppas att ni hade lika roligt som vi!

RSNA

Radiological Society of North America, förkortat RSNA, är en internationell förening för radiologer, fysiker och annan medicinsk personal. Föreningen har 54.000 medlemmar från 136 länder. RSNA står årligen värd för världens största radiologiska forum som samlar mer än 50.000 deltagare. Alltid på McCormick Place i Chicago och alltid sista helgen i november!

I samband med kongressen bjuds besökarna också in till den tekniska utställningen där tillverkare av medicinska radiologiska utrustningar presenterar sina senaste innovationer.

Planerar du att delta på RSNA i år? I så fall ska du försäkra dig om en rundvandring i den tekniska utställningen tillsammans med en Medielsäljare. Vi har många intressanta nyheter att visa dig från våra leverantörer, bland andra Canon, Ziehm Imaging och Planmed.

Skicka ett mail till office@mediel.se så kontaktar vi dig och bestämmer en tidpunkt! Väl mött i Chicago!

ESVM Örebro

Mediel deltog tillsammans med vår leverantör Ziehm Imaging på EVTM (Endovascular Hybrid Trauma and Bleeding Management) workshop i februari 2017 i Örebro. 30 internationella deltagare fick ta del av den senaste forskningen och teknikerna inom kärlkirurgi. Det gavs även möjlighet till att öva praktiskt i OP-sal där Mediel och Ziehm ställde upp två c-bågar för avancerad interventionell radiologi.